Activiteiten

Wij willen graag kennis met je maken en nodigen je uit om ons te leren kennen.

Zondagse activiteiten in de Schutse


Iedere zondagochtend is er dienst om 10:00 uur. Je bent welkom vanaf 09:30 uur.

Parkeren kan voor de kerk aan de weg; links naast de kerk via de inrit aan de Zuiderweg of op het parkeerterrein van TVM tegenover de kerk.

 

Iedere zondagmorgen komen de kinderen bij elkaar in de regenboogzaal. Wij noemen hen dan ook de regenboogkidzz. Vóór de dienst kunnen zij hier vrij spelen met spelletjes en speelgoed. Als de deuren sluiten en de kerk begint ruimen we het speelgoed op en hebben we onze eigen viering. We zingen met elkaar, soms met de beamer en soms met de gitaar. Natuurlijk is er iedere zondag een nieuw verhaal en een creatieve verwerking. Daarin is veel afwisseling zodat iedereen het naar zijn zin kan hebben. Want plezier is belangrijk.

We kennen elkaar goed. Binnen de groep zijn veel vriendschappen en we vinden het leuk als er andere kinderen komen. Vriendjes of logeetjes kunnen altijd mee maar ook als kinderen alleen naar de Regenboogkidzz komen zijn zij van harte welkom.

Voor de allerkleinsten onder ons is er de crèche. Kinderen tot 4 jaar zijn daar tijdens de dienst van harte welkom. De crèche beschikt over diverse speeltoestellen: van loopfietsjes tot een heuse ballenbak. Het ontbreekt de kinderen tijdens het spelen in de crèche aan niets: een koekje en ranja is inbegrepen!