Wat doen volwassenen binnen de Schutse?

Ook voor volwassenen is er van alles te beleven.

20+ groep

Voor de oudere jongere hebben we een 20+ groep. Deze ontmoeten elkaar op een aantal avonden per jaar. Hierin wordt naast een stuk ontmoeting en het verstevigen van de onderlinge band ook de tijd genomen om over onderwerpen te praten.

Seniorengroep de Schutse

Ook als je niet meer tot de allerjongsten behoort, vind je in de Schutse wel een plekje waar je je thuis kunt voelen. De Seniorengroep de Schutse is er één van. Eén keer per maand komt deze groep in de Schutse bij elkaar.

Naast inhoudelijke en waardevolle bijeenkomsten, is er ook altijd veel plezier en wordt er heel wat gedeeld en gelachen. Want ook al zijn wij (en sommigen al een heel eind) de vijftig gepasseerd? Het gevoel voor humor doet het nog goed.

Aan het begin en eind van het seizoen plannen we steeds iets leuks, zoals een middagje uit en/of een gezellig etentje.
Heeft u Abraham of Sara gezien? Kom dan eens kijken en wees welkom om met ons een interessante, waardevolle of plezierige middag te beleven.

Vrouwen Contact Groep

Vrouwen vinden het soms leuk om zonder hun mannen bij elkaar te komen. De mannen vinden dat vaak ook wel prima zo. Iedere eerste dinsdag van de maand komen vrouwen van verschillende leeftijden bij elkaar en hebben dan steeds een ander programma, variërend van koffie met een spel tot een bezoek aan een museum.