the Prayer Course

... in de Schutse!

PRAYER COURSE: 6 avonden inspiratie voor je gebedsleven

Wat zie jij van je gebedsleven als je eerlijk in de spiegel kijkt? Behoefte aan verdieping? Verfrissing? Samen met anderen die er ook naar verlangen om hun gebedsleven een nieuwe impuls te geven? Op dinsdag 10 of woensdag 11 september maken we een start met een serie van 6 avonden over gebed.

Gebed is ten diepste het beoefenen van je relatie met God. Gebed is zoveel meer dan een kort moment van het uitspreken van woorden met je ogen dicht en je handen gevouwen. Om heel praktisch te proeven aan de verschillende kanten van gebed, is er de Prayer Course: een gebedscursus uit de ‘moederschoot’ van de Alpha-cursus. Het zijn 6 avonden om jouw gebedsleven te inspireren.

Met het Onze Vader als rode draad komen diverse aspecten van het gebed aan de orde. Aanbidding, hoe versta je Gods stem, wat betekent het onbeantwoord gebed, samen bidden, volharden en loslaten en nog veel meer… Met ondersteuning van videomateriaal, een open bijbel, delen met elkaar, praktische tips en gespreksleiding gaan we samen het gebed (her)ontdekken!

Grijp je kans en verfris en verdiep je gebedsleven.

Meer info bij: ds. Jan-Martin Berghuis
Wanneer? Op 24 september, 8 oktober,  22 oktober, 5 november, 19 november en 3 december
Waar & tijd? de Schutse, van 19.30-21.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.
Voor wie: Voor iedereen die zijn gebedsleven een nieuwe impuls wil geven.
Aanmelding en kosten? N.v.t.