de Schutse 25 jaar!

Even week vol activiteiten

Op 24 januari 1994 is wijkgemeente De Weide als zustergemeente van Bethel opgericht. Vijfentwintig jaar later is deze wijkgemeente uitgegroeid tot de zelfstandige baptistengemeente ‘de Schutse’, een gemeente waarin we samen het geloof delen en een schuilplaats willen zijn voor iedereen.

In een week vol verschillende activiteiten willen we dit samen vieren en gedenken. Denk hierbij aan een dankdienst op zondag 24 om 10:00 uur ‘s ochtends. De dienst wordt geleid door ‘onze eigen’ Jan-Martin Berghuis en, heel bijzonder, in deze dienst wordt ds. Bathseba Luttjeboer ingezegend als pastoraal medewerkster.

Daarnaast vindt er op dinsdagavond 26 maart is er om 19:30 uur een mini concert plaats van gospelkoor Rejoice met de mogelijkheid om met het koor mee te zingen. Op donderdagavond 28 maart wordt er om 19:30 uur weer een mini concert georganiseerd met medewerking van gospelkoor New Way. Vrijdagavond is er een gezellige avond met ontmoeting, een quiz en een verloting. De feestweek wordt op zondag 31 maart om 10:00 uur afgesloten met een feestelijke dienst voor jong en oud.

Iedereen is van harte welkom!

Alle activiteiten zijn in ons eigen kerkgebouw. Voor alle activiteiten is een haal- en brengdienst beschikbaar. U kunt zich opgeven via de lijst in de hal.

Ankie de Vries

Feestcommissie, de Schutse