Agenda

Activiteiten en evenementen binnen de Schutse.

Agenda

Evenement details:

 • zo
  18
  aug
  2019

  Open deur dienst

  10:00de Schutse

  Open deur dienst o.l.v. ds. Hans Baas m.m.v. het combo Allard Peursum

De Schutse door de week

Bijbelstudie – lezen, leren, ontdekken, delen Elke eerste donderdag van de maand, 19.30-21.00 uur (6 sept, 4 okt, 1 nov, 6 dec, etc). Bijbelboek Esther. In december afgesloten met de verfilming “One night with the king”.

20+ kring – samen-zijn en delen rondom een open bijbel & open leven De kring is met regelmaat, maar op wisselende dagen (1x per ca. 6 weken). Startbijeenkomst is op dinsdag 18 september, bij Rianne Eradus-Maris.

Doopvoorlichting – meer willen weten over de doop? Vragen, antwoorden, delen, ontdekken Donderdag 27 september, 19.30 uur (en afzonderlijk op aanvraag). Op zondag 4 november: doopdienst!

Alpha-cursus De interkerkelijke Alpha-cursus start op dinsdag 4 september. Opgave kan tot 3 september, 12.00 uur bij Femmy Peursum, email alphahoogeveen2@gmail.com.

Inspirerende thema-avonden Beth-El organiseert in samenspel met De Schutse een drietal inspiratie-avonden rondom het thema ‘evangelisatie’: het uitdragen en uitleven van je geloof in de buurt, op je werk, in je familiekring. Data: 1 en 29 november, en 13 december.

Verrassing (die verbindt & verheugt)!? Iets leuks of inspirerends doen met elkaar. Samen naar een activiteit of belevenis in de omgeving. Waarom? Omdat samen iets zien, beleven of meemaken je aan elkaar verbindt. Met een kleine groep uit de gemeente op stap, met degene die kan en wil. We streven ernaar dit seizoen een paar samenbindende verrassingen te organiseren. De ene keer aantrekkelijk voor de ene doelgroep, de andere keer voor een andere. Wat het is? Die verrassingen melden zich vanzelf!

En in 2019 in ieder geval ook…

Prayer Course De Alpha-cursus heeft nu ook een inspirerende serie van 6 avonden over gebed. Met video, bespreking én het in de praktijk brengen (doen!) ontvang je een enorme verrijking van je gebedsleven. Deze Prayer Course vindt plaats in het 1e kwartaal van 2019, al dan niet in samenspel met Beth-El.

Kloosterdriedaagses In het voorjaar van 2019 worden er 2 kloosterdriedaagses georganiseerd onder begeleiding van Jan-Martin & Els Berghuis. Drie dagen in stilteklooster Koningshoeven bij Berkel-Enschot (www.koningshoeven.nl). De data zijn: 14-16 maart en 20-22 juni. Kosten: €130 p.p. Per retraite zijn er 5 plaatsen voor De Schutse beschikbaar (en 5 voor Arnhem-Zuid). Belangstelling? Meld je bij Jan-Martin.