Hallo lieve kinderen van Hoogeveen!

Wij zijn Marcel & Lydia Zimmer en schrijven al meer dan 30 jaar liedjes voor kinderen en volwassenen. We zingen veel in kerkdiensten en op scholen.

Op 23 april 2023 komen wij naar Hoogeveen waar we een gezellig concert speciaal voor kinderen van 4-12 jaar gaan geven in de baptistengemeente de Schutse in Hoogeveen.

We gaan veel liedjes zingen, afgewisseld met een sketch, verhaal of goocheltrucje. Na het concert kun je nog een lekker broodje knakworst eten en limonade drinken. Er zal een kleine vergoeding gevraagd worden voor de onkosten.

Het concert begint om 14.30 uur en duurt een uurtje. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee om samen deze middag te beleven. Van harte welkom!

Bestel vooraf je ticket

Heb je ook al zo’n zin in het fijne concert van Marcel & Lydia? Bestel dan op tijd online je tickets. Dan weet je zeker dat je er bij kunt zijn!

Tickets voor kinderen tot en met 12 jaar kosten € 3,= per kind. Dat is inclusief het concert, drinken en een broodje knakworst! De papa’s en mama’s  betalen € 5,= per persoon voor een ticket en dat is inclusief een lekkere kopje koffie met iets lekkers er bij.

Engelstalige CD

Wist jij dat Marcel & Lydia sinds kort ook een Engelstalige CD hebben uitgebracht? Vorig jaar hebben ze namelijk een zendings-concert reis gemaakt door Zuid-Afrika en speciaal daarvoor hebben ze een aantal liedjes naar het Engels vertaald. En die hebben ze nu op een CD uitbracht! Leuk, hè?!

Van één van de engelstalige liedjes hebben ze ook een videoclip gemaakt: Colours. En die kun je hieronder bekijken. Misschien zingen ze deze ook wel tijdens het concert…

Meer informatie

Wil je alvast meer weten over Marcel & Lydia? Zoek ze dan snel op hun website, YouTube of Instagram account.