Mededeling n.a.v. het coronavirus COVID-19

17 december 2020: Helaas hebben we als gemeente de Schutse moeten besluiten om met Kerst niet samen te komen in de Schutse. Dit in navolging van de lockdown maatregelen die onze regering op 14 december heeft genomen. Hierdoor is er een gewijzigde agenda voor de komende kerstdagen. Kijk bij de agenda om de juiste tijdstippen te noteren.

Naar aanleiding van de besluiten van de Rijksoverheid tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19 hebben we als raad besloten meer maatregelen te nemen die de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen gaan en de meest kwetsbare groepen in en buiten onze gemeente zoveel mogelijk beschermen.

Hieronder alle tot nu toe genomen besluiten op een rij.

Kerkdiensten
De kerkdeuren zijn helaas weer gesloten voor publiek.

Pastoraat
We bieden telefonisch pastoraat. Bij vragen bel Bathseba Luttjeboer (06-49377702).

Laten we allemaal naar elkaar blijven omzien. Als mensen van de Schutse mag onze lijftekst ook in deze tijd een bemoediging zijn.

LIVESTREAMDIENSTEN vanuit de Schutse

In deze COVID-19 tijd zijn we begonnen met LIVESTREAMDIENSTEN vanuit de Schutse. Dit zijn kerkdiensten die te volgen zijn vanaf ons eigen YouTube kanaal. Door de uitbraak van het coronavirus kunnen we niet fysiek samen komen in ons kerkgebouw. Daarom hebben we gezocht naar een digitaal alternatief: de LIVESTREAMDIENST!

LIVESTREAMDIENSTEN beginnen op zondagochtend rond 10:00 uur. De stream wordt enkele minuten van te voren gestart zodat je onder het genot van een kopje koffie de dienst kunt meebeleven vanuit je eigen huiskamer. Nodig familie, kennissen en vrienden uit om op deze manier – op een laagdrempelige manier – de dienst samen met ons mee te beleven!

De URL van de stream is: https://www.youtube.com/channel/UC7hNTBearK_kZkBThCvlI1w

Meer informatie

Meer informatie over het COVID-19 virus kun je lezen op de site van het RIVM of van de Rijksoverheid.

X